{ Over SwitchCase }

The beginning ...

Het begon allemaal met de eerste computer die binnenkwam in het ouderlijk huis. Een Windows 3.1, draaiend op een 386, moest aan allerlei testen ondergaan: gaming, hardware upgrades en nieuwe Windows installaties via floppy disks, ... waar is de tijd!

In het secundair onderwijs leerden we onze eerste programma's schrijven, webpagina's maken via "FrontPage", .... maar het was de opleiding aan de Hogeschool West-Vlaanderen (PIH Kortrijk) die doorslaggevend was. 3 jaar lang maakten we kennis met verschillende programmeertalen en wist ik dat "dit" het ging worden. That being said, na 3 jaar afgestudeerd, ging ik direct aan de slag als ontwikkelaar voor desktop toepassingen.

Het internet had ondertussen ook al mijn aandacht getrokken. Ik ging me meer gaan verdiepen in de online development. PHP, ASP, JSP, ... bijna alles heeft de revue gepasseerd maar PHP was de taal die de meeste indruk op me naliet, nog steeds!

The sequal ...

Ik kwam terecht bij een webbureau waar ik 12 jaar lang mijn kennis van de online development kon botvieren en bijschaven. Het Laravel Framework kwam serieus in de kijker te staan, en ja, ik moest én zal hierin meegaan.

Enige tijd later kreeg ik deze mogelijkheid binnen een marketing en communicatie agency. Hier "kweekte" ik, naast het bouwen van websites en webshops, de liefde voor de backend. Bouwen van een inhuis CMS, koppelen met externe pakketten via API, synchroniseren van data, ...

The present ...

Tot op vandaag heb ik mijn rugzak al serieus kunnen vullen met meer dan 17 jaar ervaring in de online development: van informatieve websites, converterende webshops, online (maat) software tot koppelen met externe pakketten ... you name it.

Het "kriebelde" om dit allemaal ook op een zelfstandige basis uit te voeren en zo werd SwitchCase uiteindelijk geboren.

Freelancer 

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor je online projecten? Goed nieuws! SwitchCase biedt ook freelance diensten aan. Een kleine klus, een volledig project of op zoek naar advies? We steken graag onze handen uit de mouwen om je verder te helpen.

Waarmee kunnen we helpen?


Nu je ons verhaal kent, rest enkel nog de vraag: "Waarmee kunnen we helpen?"
Onze missie is simpel: jouw online aanwezigheid versterken en je helpen om je doelen te bereiken. Dus kom maar op met je ideeën, wij maken ze werkelijkheid!

Een project in gedachten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken jouw project bij een kopje koffie.

Contacteer ons