{ Workflow automatisatie tools }

Workflow efficiëntie

"Time is money", en net daarom dat je jouw tijd beter steekt in belangrijkere zaken dan die vervelende herhalende taken.

Wanneer je telkens dezelfde handelingen moet uitvoeren, wordt het tijd om te kijken naar een automatisatie oplossing. Goed voor jouw bedrijf, goed voor jouw portefeuille én goed voor jou als persoon.

Niets vervelender dan herhaling!

Erger je jou ook mateloos aan herhaling? En wil je er wat aan doen?

Wij kunnen je helpen!

Hoe besparen wij jou tijd?

01. Kennismaking

Je had het waarschijnlijk al door maar bij SwitchCase werken we het liefst persoonlijk. We leren je graag eerst kennen zodat we ook beter en gerichter mee kunnen helpen denken. Hier willen we te weten komen waar jouw grootste frustraties liggen en wat we kunnen doen om dit te gaan automatiseren want we willen je die last besparen.

02. Offerte

Op de offerte zetten we heel duidelijk welke functionaliteiten de tool zal bevatten. Soms is er hier ook een klein ontwerp voor nodig en dit wordt dan ook vermeld op de offerte. Ook hier: de prijs op de offerte is de prijs op de factuur, niets meer en niets minder.

03. Ontwikkeling

De weg naar minder werk kan aangevat worden, althans, minder werk voor jou want ons werk begint hier. Tijdens de ontwikkeling zal je ons regelmatig horen met een update. Op die manier kan je de progressie meevolgen en blijven we op de hoogte wanneer we, eventueel, de richting van de tool wat moeten bijsturen.

04. Oplevering

The moment of truth! We plaatsen de volledige tool online en doorlopen die samen. Je zal zien, met slechts enkele clicks heb je het "saaie herhaaldelijke werk" al voltooid. Makkelijk toch?

Heb je nadien nog vragen of uitbreidingen dan zijn we uiteraard één en al oor.

Niet gevonden wat je zocht?


Ontdek dan zeker onze andere oplossingen.
We zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen.

Een project in gedachten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken jouw project bij een kopje koffie.

Contacteer ons