Handen tekort?

Een project dat je dolgraag aan jouw portfolio wil toevoegen, maar je hebt er de inhuis kennis niet voor?
Een deadline die véél te kort bij is? Een te hoge workload? ...

SwitchCase helpt je graag uit de nood.

Op welke manier lenen we je een hand?

01. Kennismaking

In deze fase bespreken we uitgebreid de details van de opdracht met jou. We willen graag weten wat jouw specifieke doelstellingen zijn, welke vereisten je hebt voor het project en wat je beschikbare budget is. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt bereiken en hoe we daar het beste bij kunnen helpen.

02. Offerte

Nadat we alle informatie hebben verzameld, stellen we een gedetailleerde offerte op die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Geen offerte nodig en werk je liever op uurbasis? Geen probleem, met duidelijke afspraken komen we er zeker.

03. Ontwikkeling

Nu begint het eigenlijke werk. We gaan aan de slag met het uitvoeren van de taken die ons zijn toegewezen. Tijdens dit proces houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang en staan we open voor eventuele vragen of feedback.

04. Oplevering

Zodra we het werk hebben voltooid, nodigen we je uit om het zorgvuldig te bekijken en eventuele revisies aan te vragen als dat nodig is. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat het resultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Niet gevonden wat je zocht?


Ontdek dan zeker onze andere oplossingen.
We zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen.

Een project in gedachten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken jouw project bij een kopje koffie.

Contacteer ons