{ Aangepaste online software }

Software speciaal voor jou!

Vind je het ook vervelend dat je meerdere softwarepakketten moet gebruiken? Misschien kunnen we deze samenbrengen of laten communiceren met elkaar door middel van een API (Application Programming Interface - een technische term, geen paniek, laat het technische maar aan ons over).

You name it, we build it.

Nood aan een stukje software waar alreeds bestaande pakketten voor jou geen oplossing bieden? Of heb je een idee dat nog nergens te vinden is?
Wij gaan elke uitdaging aan, hoe zot ze ook mogen klinken.

Hoe realiseren we jouw idee?

01. Kennismaking

We zijn benieuwd naar jou en jouw idee en komen hier graag voor samen. Uit het gesprek zal al héél snel duidelijk zijn wat we voor jou kunnen betekenen. Gegarandeerd dat we na dit gesprek gebrand zullen zijn om eraan te beginnen!

02. Offerte

Alle functionaliteiten worden mooi opgesomd in de offerte. Op die manier zitten we zeker op dezelfde golflengte en zijn er geen verrassingen nadien. Ook de prijs op de eindfactuur zal zeker geen verrassing zijn want deze zal hetzelfde zijn als de offerte.

03. Ontwikkeling

Aangezien software op maat soms van redelijke grootte kan zijn, wordt de ontwikkeling ervan gefaseerd. Na elke fase wordt je op de hoogte gebracht en doorlopen we die samen alvorens over te schakelen naar de volgende fase. Op deze manier bouwen de ene steen na de andere om uiteindelijk tot jouw solide software oplossing te komen.

04. Oplevering

Bij de oplevering gaan we nog eens door alle functionaliteiten en plaatsen we jouw software online.
Geniet van het feit dat "jouw" idee nu ook daadwerkelijk online staat. Uiteraard, en zoals gewoonlijk, staan we steeds paraat bij vragen of opmerkingen.

Niet gevonden wat je zocht?


Ontdek dan zeker onze andere oplossingen.
We zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen.

Een project in gedachten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken jouw project bij een kopje koffie.

Contacteer ons