{ Webshop dat converteert }

Converteren, wat is dat juist?

Wanneer je een webshop hebt dan wil je ook dat bezoekers daadwerkelijk tot een "actie" overgaan. Ofwel nemen ze contact met je op via een formulier, of ze voegen een product toe aan hun verlanglijstje, ... of beter nog, gaan ze over tot een aankoop.

Er zijn veel aspecten die een invloed kunnen hebben op het al dan niet converteren. Maar geen paniek, SwitchCase heeft de nodige expertise op zak om aan deze checklist te voldoen.

Nooit gesloten!

Heb je een aantal producten en/of diensten die je aanbiedt? Dan kan dit zeker ook in een online omgeving.
Het maakt niet uit of dit een kleine verzameling is, of net een hele grote. Met een online winkel bepaal je zelf wat je aanbiedt en toekomstgewijs kan dit heel eenvoudig gaan groeien, op jouw eigen tempo.

Hoe bouwen we jouw webwinkel?

01. Kennismaking

Net zoals al onze oplossingen zitten we eerst met jou rond de tafel om te luisteren en je beter te leren kennen. Wat verkoop je of wat bied je aan? Wat is je doelpubliek? Wat wil je bereiken met de online winkel? Dit is een greep uit de gerichte vragen die we stellen om zo een duidelijk beeld te krijgen van jouw verwachtingen.

02. Offerte

Aan de hand van het kennismakingsgesprek kunnen we alle functionaliteiten in kaart brengen op de offerte. Bij een online winkel kan je heel gemakkelijk "basic" starten om in de toekomst extra functionaliteiten eraan toe te voegen. Ook hier is de prijs op de offerte ook effectief de prijs op de factuur, geen onvoorziene extra kosten.

03. Ontwerp

Ook een online winkel mag uiteraard in een mooi jasje gestoken worden. Geef toe, een website dat mooi oogt en goed functioneert zal ook leiden tot meer conversies, en dat is wat we willen bereiken. Het ontwerp zal een visuele blauwdruk zijn van de functionaliteiten beschreven in de offerte.

04. Ontwikkeling

Na jouw goedkeuring op het ontwerp kunnen we aan de slag. We vormen het grafische stap per stap om naar een werkend geheel. Net zoals bij een website plaatsen we de progressie op een regelmatige basis op een testomgeving zodat je alles nauwgezet kan opvolgen.

05. Oplevering

Webwinkel klaar? Laat de bestellingen maar komen. Maar eerst gaan we uiteraard nog eens samen door jouw nieuwe online winkel en krijg je de nodige opleiding om jouw aanbod te beheren. Geloof ons, je bent er zo mee weg! 

Niet gevonden wat je zocht?


Ontdek dan zeker onze andere oplossingen.
We zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen.

Een project in gedachten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken jouw project bij een kopje koffie.

Contacteer ons