{ Professionele website op maat }

Maatwerk maakt het uniek!

Bij "maatwerk" denken de meesten altijd aan "duur". Maar dit hoeft het zeker niet altijd te zijn, integendeel. Een goedkopere oplossing leidt veelal tot "duurkoop" door het gebrek aan flexibiliteit.

Een website laten maken zou eigenlijk altijd maatwerk moeten zijn, het is "jouw" visitekaartje van "jouw" bedrijf. Wij zorgen enkel voor die specifieke functionaliteiten die jouw wensen en doelen vervullen, geen overbodige nutteloze functies maar direct op het doel af!

Voor iedereen!

Of je nu een startende onderneming bent, een kleine zelfstandige of een grote onderneming, online zichtbaarheid is voor iedereen belangrijk.

Heb je nog geen website? Geen probleem, we bouwen hem samen! Ook wanneer je al een website hebt kunnen we helpen, want misschien is die al wat verouderd of kunnen er aanpassingen gebeuren voor een betere vindbaarheid binnen de zoekmachines.

Hoe krijgt jouw website vorm?

01. Kennismaking

We zitten graag met jou rond de tafel want het eerste wat we doen is gewoon luisteren! Op die manier leren we jou ook beter kennen, en ontdekken we wat jouw doelen of wensen zijn met de website. Dit is nuttige informatie zodat we ook kunnen meedenken en bijsturen waar nodig. We stellen gerichte vragen zodat we ook de offerte op maat kunnen maken.

02. Offerte

Bij SwitchCase is de offerte ook afgestemd op het kennismakingsgesprek. Geen extra's, geen onvoorziene kosten, ... nee, de prijs op de offerte is de prijs die ook effectief op de factuur komt te staan. Alle functionaliteiten worden netjes voor jou opgesomd zodat je direct een duidelijk beeld hebt.

Zijn er nadien toch nog vragen, dan staan we zeker klaar om deze te beantwoorden.

03. Ontwerp

Na goedkeuring van de offerte starten we met het maken van een ontwerp. In het inleidend gesprek is ons al duidelijk geworden of er een specifieke huisstijl is of we carte blanche krijgen. Dit vertalen we in een grafisch gegeven zodat je al een duidelijk beeld krijgt hoe het eindresultaat er zal uitzien.

04. Ontwikkeling

Daarna is het tijd om het grafische om te vormen naar een werkbare website. Stap voor stap wordt deze opgebouwd en de progressie ervan kan je meevolgen vanuit je luie zetel. We verzorgen namelijk een testomgeving waar we op regelmatige basis een nieuwe versie online plaatsen. Ook via e-mail of telefonisch wordt je regelmatig op de hoogte gebracht. Bij SwitchCase geen lange periodes van stilte, communication is key en we doen dit samen!

05. Oplevering

Wanneer we klaar zijn met de ontwikkeling spreken we nog eens af. Dan gaan we samen door de website en krijg je een opleiding van het CMS. Niet getreurd, dit hoeft geen einde te betekenen. Integendeel, het begint pas. Een website moet blijven leven en groeien en we staan altijd paraat om jou hierin te ondersteunen, ook bij vragen.

Niet gevonden wat je zocht?


Ontdek dan zeker onze andere oplossingen.
We zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen.

Een project in gedachten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken jouw project bij een kopje koffie.

Contacteer ons